Луксима си е чист китайски ксенон който просто е брандиран.И на рефлекторен фар правен за халогенна крушка ако сложиш ксенон ставаш плазмен телевизор,ще хвърля светлина навсякъде,дори и на 5 метра да свети пред тебе,особенно ако са ти матирали ,надраскани стъклата на фаровете е ужас.Моляви се не слагайте ксенон на обикновенните фарове на 156,заслепява страшно.То на лупи заслепява пък какво остава на обикновенния рефлекторен фар.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колебаещите се, дали да си монтират ксенон ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщениеЗдравей,въпроса ми е следния,има ли голяма разлика с този ксенон Х7 на луксима,защото съм му хвърлил око.И нали не пречи на насрещно движещитесе.Светлината е концентрирана черта.За около 200лв.Крушките стават ли без проблем.
И да крушките стават без никакъв проблем156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Вчера монтирахме ксенона BOSCH 55w.6000к.
Но махнахме чашките във фаровете,нямаше друг начин-4 различни ксенона пробвахме-опират всичките вкл. един Eagleeye H7 който бе монтиран на на една 156-ца 1.8 без да опира.Не знам защо е така ,фаровете ми са оригиналните ,както и да е.Тази вечер ги засякох поради това че в Бургас има гъста мъгла и тъй-като от този тест по-верен няма ми показа много добро насочване на светлината.Има малко разсейване по височина но е по-скоро като паразитно.Пробвахме дали заслепявам насрещните коли-не повече от другите ксенони.Много интензивна светлина,направи ми впечатление че не направиха стена като халогена а проникват достатъчно добре през мъглата.Не знам но този ксенон осветява като електрожен дори и от 20м.
Добра инвестиция-доволен съмALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Аз съм с Н1, без чашки, 55 ватов и е много добре, но на другата Н7 си влиза без ядове...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщениеВчера монтирахме ксенона BOSCH 55w.6000к.
Но махнахме чашките във фаровете,нямаше друг начин-4 различни ксенона пробвахме-опират всичките вкл. един Eagleeye H7 който бе монтиран на на една 156-ца 1.8 без да опира.Не знам защо е така ,фаровете ми са оригиналните ,както и да е.Тази вечер ги засякох поради това че в Бургас има гъста мъгла и тъй-като от този тест по-верен няма ми показа много добро насочване на светлината.Има малко разсейване по височина но е по-скоро като паразитно.Пробвахме дали заслепявам насрещните коли-не повече от другите ксенони.Много интензивна светлина,направи ми впечатление че не направиха стена като халогена а проникват достатъчно добре през мъглата.Не знам но този ксенон осветява като електрожен дори и от 20м.
Добра инвестиция-доволен съм
Бош НЕ произвежда ксенонови системи "тип Н7"! Можеш да ми вярваш! Вероятно си попаднал на менте...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолега, много съжалявам, че трябва да ти разваля кефа, но ще ти го кажа директно - такова животно нема...
Бош НЕ произвежда ксенонови системи "тип Н7"! Можеш да ми вярваш! Вероятно си попаднал на менте...ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолега, много съжалявам, че трябва да ти разваля кефа, но ще ти го кажа директно - такова животно нема...
Бош НЕ произвежда ксенонови системи "тип Н7"! Можеш да ми вярваш! Вероятно си попаднал на менте...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕми може и да е така, но и аз преди време когато търсих ксенон за моята 156 бях на крачка да си взема Боша http://eftini.com/xenon-bosch-hid-h7...=12_235_25_861 , но все пак се спрях на Луксима...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИ неспециалист ще открие разликата между истинската емблема и това ...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Малко инфо за заинтересованите:
Ксенонова лампа (D2R , D2S) - 170,00 лв за 1 брой, траф - около 350 лв за брой... или общо около 1000 лв за комплекта. Освен това, гореспоменатите лампи, са несъвместими с конвенционалните фарове, предназначени за лампи тип "Н" ...
Comment
-
Аман от ксенони ментета за мн пари. Ксенона е хубаво нещо, но какви са тия 170+ за комплект, с кво ще свети по-добре от моя за 90 например, тънки дигитални баласти пак...с нищо, просто някой няма да прибере кинти, кинти. Но съм твърдо за, просто това животно свети много доволно
П.С. фаровете ан 156-ците не заслепяват, просто не са регулирани, никога за 6 месеца не са ми ресвяткали, с халогенните крушки, които също бяха регулирани ми светиха повече.Last edited by rusiq86; d.m.y г., 00:11.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Хора вие имате ли акъл да слагате 55 ватов ксенон? С какъвто и фар да сте ще дразните много!
То не стига, че с обикн. ксенон дразним окото, а за по-силния няма да коментирам.
Като искате да свети повече сложете на и на дългите ксенон!156 TS
ex. Spider TS
Comment
-
Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщениеХора вие имате ли акъл да слагате 55 ватов ксенон? С какъвто и фар да сте ще дразните много!
То не стига, че с обикн. ксенон дразним окото, а за по-силния няма да коментирам.
Като искате да свети повече сложете на и на дългите ксенон!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщениеДори да е така кефа не ми се разваля.Утре ще постна снимки за форума да се знае и от другите.ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
Comment